3 Juta Loan LULUS !!

8

3 Juta Loan LULUS !! 😱😘
=====
Dulu Bank Asyik Reject Loan. 🙅‍♀️
Sekarang BANK KEJAR NAK BAGI Loan. 🏃‍♂️💨

Bekerja atau berniaga tapi masih susah nak buat loan bank?

Asal submit je kena reject.
Bank tak approve.

Korang tahu tak macam mana nak kira DSR, Debt Service Ratio.

Ada tau cara untuk kira DSR ni.
DSR ni adalah ratio antara hutang dan income.
Untuk bank tengok tahap komitement kita.

DSR tinggi = komitmen tinggi.
DSR rendah = komitmen rendah.

Kalau korang antara orang yang nak sangat tahu macam mana nak susun financial dan macam mana nak buat bagi bank boleh approve loan, petang ni ada kelas online free.

Jom join. Free je. 😊
Kita dapatkan ilmu, belajar sama-sama.
PM / Whatsapp sekarang tau 👌

Kali ni kita belajar sendiri dari orang yang kerja dari rumah,
macam mana beliau buat dan susun atur sampai dapat macam ni.

Mana tahu lepas ni kita lagi kita faham macam mana nak buat dan apa nak kena prepare supaya bank approve loan kita. ❤

#ryg #mrg #vdg #daura #amg #onlinecoaching
#bizwithamg #amgmarketingpro #cassbos
#vitaminterbaik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here